Betingelser for brug

Disse betingelser for brug gælder for alle brugere af Lydbogsapps.dk (i disse betingelser for brug kaldet Lydbogsapps.dk eller ”tjenesten”).

§1 Håndtering af personoplysninger

Lydbogsapps.dk gemmer ingen information, som kan identificere dig personligt. Alle data, der gemmes om dig via cookies, er anonyme og bruges alene til at gøre tjenesten bedre. Tjenesten linker dog til andre virksomheder, der kan have andre betingelser om personoplysninger. Det er op til dig som besøgende på disse hjemmesider at indhente information om, hvordan de behandler personoplysninger. Lydbogsapps.dk tager intet ansvar for de sider, vi linker til.

§2 Ansvar

Lydbogsapps.dk tager ikke ansvar for eventuelle konflikter, skader eller tvister, som opstår mellem dig og nogle af de virksomheder, vi linker til fra Lydbogsapps.dk. Vi kan ikke begæres erstatningsansvarlige eller anses for at være part i en eventuel konflikt mellem dig som besøgende på vores side og nogle af de virksomheder, vi linker til.

Lydbogsapps.dk tilstræber, at al information om denne side hele tiden skal være opdateret og korrekt. Vi kan dog ikke garantere, at det altid er tilfældet. Virksomheder kan ændre i deres vilkår, uden at vi har opdateret information om det på vores side. Kontakt os, hvis du finder fejl, som du mener bør ændres.

§3 Opdatering af vores vilkår

Tjenestens vilkår for brug kan opdateres på et hvilket som helst tidspunkt uden forudgående information. Som besøgende på denne hjemmeside er det dit ansvar at undersøge hvilke vilkår, der gælder, på det tidspunkt, du besøger hjemmesiden.