Nextory Rabatkode

Du kan prøve Nextory med en rabatkode og lytte til lydbøger gratis i en begrænset periode. På denne side samler vi alle aktuelle og aktive rabatkoder og kampagnekoder, som findes til Nextory lige nu.

Aktuelle rabatkoder og tilbud hos Nextory

Prøv Nextory gratis i 30 dage

Med dette tilbud lytter du gratis til Nextory i 30 dage. Du får adgang til hele deres udvalg af lydbøger på dansk og alle andre sprog. Tilbuddet er eksklusivt og kun for dig, der aldrig har brugt Nextory før.

Nextory rabatkode

Lyt til børnebøger med Nextory

Nextory har et stort udvalg af børnebøger. Også dette sortimentet kan afprøves gratis i en begrænset periode.

Nextory Family

Du kan prøve Nextorys familieabonnement gratis i en begrænset periode. Familieabonnementet giver dig og hele familien mulighed for at lytte fra den samme konto.

Sådan aktiveres en Nextory-rabatkode

Følg disse trin for at aktivere din rabatkode.

  1. Vælg hvilket tilbud eller kampagnekode du ønsker at modtage
  2. Klik på tilbuddet for at komme til Nextorys hjemmeside.
  3. Du ender direkte på en side, der aktiverer tilbuddet.
  4. Følg instruktionerne, og download Nextorys app.
  5. Klar! Nu kan du begynde at lytte.
Tags:
Nextory rabatkode Nextory gratis Nextory promo kode Gratis Nextory Nextory tilbud Nextstory rabatkode Nextory 30 dager gratis Nextory kampagnekode

Om Nextory

Nextory har et stort udvalg af danske lydbøger i sit sortiment. Appen fungerer på samme måde som Mofibo og Saxo Premium. Du betaler en fast månedspris og lytter til alle de bøger, du ønsker. Du kan også læse e-bøger med deres app på din tablet eller telefon. Appen er tilgængelig til iOS og Android.

Nextory drives af et svensk firma, men størstedelen af udvalget af lydbøger er på dansk i Danmark. Du finder også lydbøger på engelsk og svensk i sortimentet.

Nextory har forskellige typer af abonnement, og du kan vælge mellem forskellige muligheder for at finde det, som passer dig bedst. Abonnementet har ingen bindingsperiode, og du kan opsige eller sætte det på pause, når du vil.