Nextory

Nextory blev lanceret i Sverige i 2013 og gik i begyndelsen under navnet E2GO. Nextory var de første på markedet med en samlet tjeneste for e-bøger og lydbøger. I slutningen af 2019 gik Nextory ind på det danske marked, og Danmark var det fjerde land, som tjenesten blev lanceret i. Udover Sverige findes Nextory også i Tyskland og Finland.

Prøv Nextory gratis i 30 dage

Akkurat som de øvrige lydbogstjenester tilbyder Nextory en gratis prøveperiode. I øjeblikket lyder den på 30 dage, hvor man du kan teste app’en og se om udvalg og funktionalitet lever op til dine krav.

Nextory tilbyder tre forskellige abonnementer, som du også skal vælge mellem, når du går i gang med din gratis prøveperiode. Når du har overstået din prøveperiode overgår du automatisk til det abonnement, som du har valgt at teste.

Hvis du er alene og ønsker en lydbogstjeneste med et solidt udvalg af bøger - og kan du vente seks måneder med at få adgang til de nyeste titler, skal du vælge “sølvpakken”, som pt. koster 99 kroner pr. måned.

Hvis du gerne vil have fingrene - eller ørerne - i de nyeste udgivelser med det samme, skal du i stedet gå efter guldpakken, som er lidt dyrere med en pris på 129 kroner.

Er man en familie fuld af læseheste, kan man i stedet overveje en familiepakke, hvor man kan tilknytte 2-4 brugere, som kan bruge tjenesten samtidigt med adgang til de samme features, som findes i guldpakken. Familiepakken koster fra 159 kroner afhængig af, hvor mange brugere der skal tilknyttes. Det er altid muligt at skifte abonnement.

Hvis du ønsker at prøve Nextory gratis, skal du gøre følgende: Gå ind på Nextory.dk og klik på den røde knap i bunden af skærmen, hvor der står “Prøv gratis i 30 dage”. Herefter vælger man abonnement (sølv, guld eller familie), opretter en konto og indtaster betalingsoplysninger.

Det siger brugerne om Nextory

Nextory er en ny spiller på det danske marked for e- og lydbøger, men hvis man kigger på de relativt få anmeldelser, som er kommet ind på Google Play og App Store, så har brugerne taget ganske pænt mod Nextory.

Nextory får på Google Play en gennemsnitskarakter på 3,9 ud af fem mulige, mens brugerne på App Store giver app’en 4,1 ud af fem.

Her tager vi et kig på, hvad brugerne siger om Nextory - både de positive, de negative og de bedømmelser, der går begge veje. Det skal understreges, at der ikke ligger så mange anmeldelser, at det er muligt at lave en generel vurdering.

De positive anmeldelser går i al sin enkelhed på, at det virker som det skal, og at der er et godt udvalg af titler. Blandt “middel-anmeldelserne” går kritikken på, at søgemaskinen er god, mens afspilningen lidt for ofte stopper.

Og det er også det, der går igen blandt de negative anmeldelser, hvor flere oplever, at afspilningen har det med at stoppe. Flere melder også om, at der skulle være blevet trukket penge efter at man har opsagt prøveperioden i rette tid og at det skulle være svært at opsige abonnementet i appen. Men disse “startvanskeligheder” skulle der efter sigende være rettet op på nu, og bedømt ud fra en karakter på omkring 4 ud af 5 virker det dog også til, at langt de fleste er tilfredse med Nextory.

Udvalget hos Nextory

Nextory har et udvalg af titler, der lever fint op til de andre e- og lydsbogstjenester på markedet. Langt de fleste brugere vil få svært ved at søge på bøger, som ikke dukker op i resultaterne. Og er man til krimier, er der næppe nogen tvivl om, at man kan få sin lyst styret hos Nextory, som har et stort sortiment i denne genre.

Lydbøger i Nextory's app

Lydbøger i Nextory's app

Hvordan skiller Nextory sig ud

Med tre forskellige abonnementer, er der noget for enhver pengepung, og det billigste til 99 kroner virker billigt i forhold til konkurrenterne. Men det mest benyttede og mest sammenlignelige abonnement (guld) til 129 kroner svarer til den pris, som man får hos en konkurrent som Mofibo. Nextory har ikke været så lang tid på det danske marked, og selv om der har været børnesygdomme, så tilbyder man en overskuelig og brugervenlig app, der virker for langt de fleste. Og så er man som nævnt ovenfor gode i den populære krimigenre.

Opsigelse af abonnement

Nextory har ifølge visse brugere tidligere haft udfordringer i forbindelse med opsigelse af abonnementer, men det burde angiveligt være rettet nu. Ønsker man at opsige sit abonnement skal man logge ind på sin konto under “mine oplysninger” og klikke på “afslutte abonnement” og bekræfte. Det er dog vigtigt at opsige senest en dag før den næste betalingsdato, hvis man vil undgå at betale for en måned mere.

Summa summarum

Nextory er på mange måder et godt alternativ til de eksisterende tjenester på det danske marked. Udvalget og brugervenligheden er god, men som ny spiller på banen skal man bevise sit værd over lidt længere tid, inden man for alvor fælder dom. Men starten er lovende.

Lyt gratis 30 dageNextory
App Store: 4,2 / 5
Antal enheder: 1-4
OS:
Offline-mode:
Familieabonnement:
Pris: 99 - 159 kr / måneden
Lyt gratis 30 dage