Om Lydbogsapps.dk

Lydbogsapps.dk er en tjeneste, hvor du kan sammenligne apps for lydbøger, der er tilgængelige på det danske marked. At lytte til lydbøger gennem apps er en meget ny måde at lytte på. Siden blev startet, da vi så et behov for at hjælpe dig som forbruger med at sammenligne de forskellige apps, der findes.

Sådan fungerer tjenesten

For hver bruger, der går gennem Lydbogsapps.dk og tilmelder sig hos en af appsene, kan vi få provision. Det gælder dog ikke alle apps. Selvfølgelig kan ingen app betale ekstra eller give os en højere provision for at blive anbefalet over andre apps. Anbefalingen af, hvilken lydbogsapp, der er bedst, baseres først og fremmest på appens udbud af lydbøger samt pris. Også funktionalitet og brugervenlighed er en faktor, der vurderes.

Alle anmeldelser af apps foretages af uafhængige skribenter, som ikke har et økonomisk incitament til at rangere en bestemt app højere end en anden.

På vores side finder dig også anbefalinger af bøger, så du kan få inspiration til at finde nye bøger at lytte til. Du finder endda også rabatkoder og tilbud fra de forskellige udbydere af lydbogsapps her.

Vi håber, du kan lide siden og finder en lydbogsapp, du bliver tilfreds med.