Mofibo Rabatkode

Leder du efter en Mofibo promo kode? Prøv Mofibo gratis med en rabatkode. Her samler vi alle aktuelle rabatkoder og tilbud fra Mofibo. Med en rabatkode får du det billigere og kan begynde at nyde lydbøger allerede i dag.

Kig på vores rabatkoder som står nedenfor.

Aktuelle rabatkoder for Mofibo

Prøv Mofibo 45 dage gratis uden binding

Prøv Mofibo 45 dage gratis uden binding. T.O.M d 26. juli.

Mofibo 45 dage gratis

Prøv Mofibo i 30 dage

Med dette tilbud kan du lytte til Mofibo gratis i en hel måned (30 dage). Du aktiverer koden ved at klikke på linket. Via det tilbud får du adgang til hele Mofibos tilbud af lydbøger på dansk.

Læs e-bøger med Mofibo Reader

Mofibo reader er en e-bogslæser som Mofibo selv har udviklet. Med den kan du læse e-bøger på en måde som er god for dine øjne. Mofiboabonnenter har mulighed for at købe Mofibo Reader for 799 kr.

Mofibo rabatkode 30 dage gratis

Om Mofibo

Mofibo blev grundlagt i 2013 og var den første tjeneste i Danmark som tilbød streaming af lydbøger direkte til mobilen eller tablet via et månedsabonnement.

Mofibos mål var allerede fra starten at gøre bøger mere tilgængelige for alle. Det må vi på dette tidspunkt konstatere, at det er de lykkedes med. Nye bøger kommer til hver dag, og du kan frit vælge mellem tusindvis af bøger på både dansk og engelsk.

i 2016 blev Mofibo opkøbt af det svenske firma Storytel. I en periode derefter var både Storytel og Mofibo at finde på det danske marked, men for et stykke tid siden blev det så kun navnet Mofibo, som man bruger som varemærke på det danske marked.

Du kan downloade Mofibo til iPhone eller Android. Appen er meget populær blandt danskere og får mange høje karakterer på Google Play og App Store.

Stort udbud af lydbøger

Mofibo har en aftale med de fleste danske bogforlag og kan derfor tilbyde fleste lydbøger, som kommer på det danske marked. Der er desuden et stort udbud af e-bøger, uden at det koster mere.

Mofibo har flere forskellige abonnementer. Tjenesten passer til dig som lytter selv og sågar også til den store familie takket være abonnementsformen Mofibo Family.

Læs vores gennemgang af Mofibo her.

Tags:
Mofibo rabatkode Mofibo gratis Gratis Mofibo Promo kode Mofibo Mofibo kampagne Mofibo 45 dage gratis Mofibo 30 dage gratis Mofibo kampagnekode Mofibo tilbud