Fårking gravid
Lyt gratis her:

Fårking gravid

Bogen Fårking gravid er skrevet af én af Danmarks populæreste tv-værter, Sofie Linde, som er kendt fra programmer som Sommer Summarum, MGP, DR Ultra og vært i X Factor.

Synopsis

I 2017 blev Sofie Linde gravid og ventede barn sammen med kæresten Joakim Ingvardsen. Graviditeten var en stor omvæltning for Sofie Linde både fysisk og følelsesmæssigt, og hun skrev dagbog under graviditeten, som nu bliver offentliggjort i bogen Fårking gravid. Dagbogsnotaterne er efterfulgt af kommentarer skrevet i eftertankens lys. Det er der kommet en sjov og meget ærlig bog ud af. Det er ikke en graviditetsbog i gængs forstand, men snarere en bog om, hvilke personlige livsomvæltninger som graviditeten medførte for Sofie og hendes kæreste Joakim. Bogen er desuden krydret med en række sjove billeder fra Sofie Lindes Instagram profil, som hun tog, imens hun var gravid. Her er ingen rosenrøde billeder af den søde ventetid, men i stedet får man som læser et ærligt indblik i det graviditetsforløb, som Sofie Line åbenhjertigt deler ud af – både de sjove og pinlige episoder.

Hvilke læsere kan lide bogen

Bogen henvender sig til alle gravide, og uanset om man har en nem eller mere udfordrende graviditet, så kan man helt sikkert få noget ud af at læse bogen. Er det første gang, man er gravid, eller vil man bare gerne have et realistisk billede af, hvordan det er at være gravid, så kan man helt sikkert drage fordel af at læse Sofie Lindes bog. Her er både opmuntring og trøst at hente. Har man allerede været gravid én eller flere gange, så er bogen stadig sjov og underholdende at læse, og mange mødre – fædre – vil sikkert kunne nikke genkendende til en del af de fysiske forandringer og følelsesmæssige kaos, som Sofie gennemlever.

Lyt gratis

Det er gratis at lytte i hele 45 dage til lydbogen Fårking gravid. Det gode tilbud finder du hos Mofibo, som har et kæmpestort udvalg af lydbøger for enhver smag.