Fifty Shades - Fanget

Fifty Shades - Fanget er det første bind i den erotiske bestseller trilogi om den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele, der indleder et forhold med den gådefulde forretningsmand Christian Grey. Læs her hvordan du kan lytte gratis til lydbog-udgaven af hittet.

Synopsis

I Fifty Shades of Grey - Fanget starter Anastasia "Ana" Steele på Washington State University i Vancouver i Washington. Her er Anas bedste veninde Katherine "Kate" Kavanagh, som arbejder som journalist på universitetets avis. Oprindeligt skulle Kate interviewe den 27-årige forretningsmand Christian Grey, men da hun bliver syg, tager Ana over.

Da Ana møder Christian Grey, finder hun ham både attraktiv og intimiderende, og derfor har hun svært ved at komme igennem interviewet. Faktisk forlader hun Greys kontor med følelsen af, at det var gået fatalt, og hun regnede aldrig med at ville se ham igen.

Skæbnen ville dog have, at Ana møder Christian igen i det byggemarked, hvor hun arbejder. Her har Grey travlt med at købe forskellige ting som reb og tape. Da de to endelig taler sammen på ny, fortæller Ana Grey, at Kate ønsker at tage nogle billeder af ham til artiklen. Derfor giver Grey Ana sit telefonnummer, og senere opfordrer Kate Ana til at ringe til ham for at organisere et foto shoot med deres nære fotograf-ven José Rodriguez.

Dagen efter mødes José, Kate, Ana og Grey på Heathman Hotel, hvor Grey overnatter, mens han er i byen. I den forbindelse inviterer Grey Ana på en kaffe-date, og han spørger, om hun dater nogen, som fx José, men Ana svarer, at hun ikke ser nogen, og inden længe indleder de to et seksuelt forhold.

Hvilke læsere kan lide bogen

Fifty Shades of Grey trilogien har solgt mere end 125 millioner kopier over hele verden, og især kvinder fra nær og fjern er vilde med bøgerne.

Lyt gratis

Mofibo giver dig mulighed for gratis at lytte til lydbog-udgaven af Fifty Shades - Fanget i 45 dage.

Fifty Shades - Fanget
Lyt gratis her: