Jeg lader dig gå

Den prisvindende britiske forfatter og tidligere politibetjent Clare Mackintosh har skrevet "Jeg lader dig gå", som du kan lytte gratis til som lydbog hos Saxo. Bogen har solgt over en million kopier over hele verden og er blevet til en enorm succes.

Synopsis

I "Jeg lader dig gå" hører vi om mordet på en lille dreng, og hvordan det får konsekvenser for hovedpersonen Jenna Gray og hendes verden, der bliver til et mareridt i løbet af et splitsekund. Gray drømmer inderligt om at starte på en ny tilværelse, og derfor flytter hun til en øde hytte på den walisiske kyst, men alligevel bliver hun hjemsøgt af sorg, frygt og minder fra den forfærdelige nat i november, der ændrede hendes liv for evigt. Lidt efter lidt kan Jenna begynde at øjne et potentiale for en bedre fremtid, men spørgsmålet er, om hendes fortid forhindrer dette?

Hvilke læsere kan lide bogen

Hvis du er vild med thrillers og overraskelser, så vil du blive vild med "Jeg lader dig gå". Med erfaring som politibetjent er Clare Mackintosh den perfekte person til at skrive om mordgåder, der får gåsehuden til at rejse sig. Der er tale om en fantastisk thriller, som hurtigt får en til at glemme alt om hverdagen, når man lever sig helt ind i bogen.

Romanen kom på gaden for første gang i 2016, og samme år vandt den prisen for Theakston's Old Peculier Crimi Novel of the Year Award, som altså var prisen for årets krimiroman. Her vandt Mackintosh over ingen mindre end Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling, hvilket fortæller lidt om det pragtværk af en bog, som du kan opleve med "jeg lader dig gå".

Lyt gratis

Du kan endda lytte gratis til denne mordgåde ved at benytte Mofibo, som giver dig fri adgang til lydbog-udgaven af bogen i 45 dage.

Jeg lader dig gå
Lyt gratis her: