Kære Zoe Ukhona
Lyt gratis her:

Kære Zoe Ukhona

Den danske skuespiller og forfatter Pelle Hvenegaard har skrevet den henrivende biografi om seks år i det adoptions- og fertilitetshelvede, som han og konen Caroline Hvenegaard måtte igennem, før de kunne byde datteren Zoe Ukhona indenfor i deres nye hjem på Christianshavn.

Synopsis

Pelle Hvenegaards bog er en ærlig, sørgelig, hjertevarm og til tider komisk fortælling om, hvordan det er at kæmpe med barnløshed og til sidst få et barn. Her fortæller Hvenegaard med egne ord om, hvad det vil sige at tackle partnerskab og ikke mindst livet, når det ikke går som forventet.

Da Pelle Hvenegaard mødte Caroline vidste han med det samme, at hun skulle være mor til hans børn, og de bliver stormende forelskede og prøver hurtigt at stifte en familie, men desværre opstår der mange udfordringer.

I bogen Kære Zoe Ukhona oplever vi Hvenegaard i en helt anden rolle, end vi er vant til. Den danske kendis blev berømt som barn, da han havde hovedrolle i den oscarvindende Bille August film Pelle Erobreren. Senere blev han uddannet journalist, og han har været tv-vært i en række succesrige programmer. Men i Kære Zoe Ukhona deler han nu som forfatter en dybt personlig beretning om adoption, kærlighed og partnerskab.

Hvilke læsere kan lide bogen

Pelle Hvenegaards bog er blevet til en enorm succes. Bogen er blevet solgt og streamet mere end 25.000 gange, og det er en bog, der rammer lige i hjertet med den meget stærke fortælling. Derfor kan du allerede godt nu finde lommetørklædet frem, men selvom at bogen til tider er trist, er der stadigvæk tale om "en smuk og vigtig fortælling", som de skriver hos Nilles litteratur.

Lyt gratis

Når tårerne fint triller ned ad kinderne, kan det være nemmere at lytte i stedet for at læse. Du kan lytte til Kære Zoe Ukhona lydbogen gratis i 45 dage hos Mofibo.