Middagen

Middagen er en bog, som er en masse små tilbageblik, mens to brødre sidder på en fin restaurant og nyder en god middag.

De to brødre, som er bogens hovedpersoner, er så forskellige som nat og dag, og det er ikke uden sværdslag, de to er vokset op.

At vokse op sammen

Poul er fortælleren, og i hans erindringer får vi en klar ide om, hvad han mener er godt og dårligt, og som middagen skrider frem, så kommer der en lille hemmelighed på banen. De to brødres børn har begået vold i fællesskab, begge drenge har været involveret, og det går langsomt op for begge forældrepar, at drengene har været meget involveret, og at begge forældrepar er fuldt vidende om det hele. Det er dog på grund af den ene brors politiske karriere ikke noget, som skal ud i offentligheden, så det er med at finde en grimasse, der kan passe, for der er altid nogen, som holder øje, når man som politiker er ude i det offentlige rum.

Til dig, der nyder det gode i livet

Bogen, som er opdelt efter de naturlige elementer, der er i en middag som forret, hovedret og dessert, giver undervejs en masse glimt af den personlighed, som hver af dem, der deltager i middagen har.

Hvis du er til den gode historie med et fantastisk persongalleri, så det en bog, som du for alt i verden ikke må gå glip af, for den byder på spændende intriger og en fantastisk historie.

Få den læst højt gratis

Du kan lytte til denne bog og mange andre bøger gratis på Mofibo i 45 dage. Noget som man burde gøre, for så åbner der sig en ny verden, hvor du får læst krimier, klassikere eller andre bøger højt af professionelle, og du kan frit lade dine tanker flyve med ud på fantasiens vinger og slappe helt af, mens stressen forlader kroppen.

Middagen
Lyt gratis her: