Se mor, jeg danser

Den danske journalist, tv-vært og forfatter Puk Elgård byder på en åbenhjertig fortælling i "Se mor, jeg danser", hvor hun deler sin tro på, at du kan vælge din egen vej, selv når du har oplevet udfordringer i barndommen.

Lyt til Se mor, jeg danser på Chapter - Gratis i 40 dage

Synopsis

Puk Elgårds forældre mistede deres datter Pia på syv år, og her rådede lægerne parret til straks at få et nyt barn. Puk blev undfanget kort efter søsterens begravelse og i "Se mor, jeg danser" fortæller hun om livet som erstatningsbarn.

Puk opdagede tilfældigt sandheden om søsteren Pia, da hun var seks år gammel, og på trods af sin unge alder begyndte hun at gøre en hård indsats for at hjælpe forældrene med at være glade i hverdagen. Desværre havde tabet af søsteren sat dybe spor hos forældrene, og derfor voksede Puk op med en ludoman far og en mor med en skrøbelig psyke.

Puk Elgård har altid haft fokus på at være en mønsterbryder, og i "Se mor, jeg danser" følger vi den danske sangerindes oplevelser i New Mexico, hvor hun fik mulighed for at lære om historiske indianerritualer. Her får Elgård følelserne uden på tøjet, og det bliver alt sammen delt i den hjertegribende historie.

Hvilke læsere kan lide bogen?

Mange af os har oplevet udfordringer i hjemmet, og derfor rammer "Se mor, jeg danser" lige ind i hjertet hos de fleste. Femina roser Puk Elgård for at have mod, fandenivoldskhed og en insisteren på at leve livet, så det mærkes hele vejen igennem, og der er ingen tvivl om, at den danske tv-vært og forfatter er en dygtig historiefortæller.

Lyt gratis

I stedet for at læse "Se mor, jeg danser" kan du vælge at lytte til lydbogen gratis i 45 dage hos Mofibo, som er en fantastisk mulighed for at give hjernen ro til at slappe af i de sene aftentimer.

Se mor, jeg danser
Lyt gratis her: